Advanteges Kita

  • EXCEPTIONAL CUSTOMER SERVICE

    LAYANAN PELANGGAN LUAR BIASA

    Pelanggan dadi sing pertama. Kita kasedhiya kanggo nyedhiyakake pendhidhikan teknis, dhukungan produk, layanan purna jual lan liya-liyane.
  • HIGH QUALITY

    KUALITAS sing Dhuwur

    Kualitas minangka bagean penting kanggo tuwuhing perusahaan. We nawakake garansi 1 taun lan layanan umur kanggo kabeh produk.
  • PACKAGE AND DELIVERY

    PAKET LAN PENGIRIMAN

    Nggarap sawetara perusahaan kapal luwih saka 10 taun, nggawe proses kemasan, loading, pangiriman lengkap.
  • TECHNICAL EXPERTS

    Ahli TEKNIK

    Hubungi kita kanggo njaluk pitakon teknis sing dijawab dening teknisi. Ahli teknis duwe pengalaman luwih saka 20 taun sajrone konversi frekuensi.

Sajrone pirang-pirang taun, Lingshida Electric Appliances Co., Ltd., kanthi filosofi bisnis "bisa urip kanthi kualitas, lan dikembangake kanthi reputasi", gumantung karo kekuwatan riset ilmiah lan teknologi lan teknologi konversi frekuensi canggih ing jagad, terus inovasi lan VFD (drive frekuensi variabel) sing sampurna, unit rem, layar sentuh, tampilan teks, PLC, starter alus, lan liya-liyane saka seri LSD lan seri XCD.

PAWARTA TERBARU

  • Adaptability of different inverter brands to the environment

    Adaptasi merek inverter sing beda kanggo ...

    1. Kemampuan adaptasi karo fluktuasi voltase ing kothak listrik Nalika motor ing bis diwiwiti kanthi klompok lan ...
    ndeleng liyane
  • How to check the fault of the inverter

    Cara mriksa kesalahan inverter kasebut

    Umum banget ing industri inverter. Kepiye cara mriksa kesalahan kasebut sawise inverter wis suwe digunakake? Supaya ma ...
    ndeleng liyane
  • How to do the daily maintenance and maintenance of the inverter

    Cara nindakake pangopènan lan pangopènan saben dinane ...

    Kanggo produk mekanik, sawise nggunakake, dibutuhake sawetara perawatan lan perawatan, supaya bisa digunakake kanthi apik ing tembe mburine. Dina iki, Taiz ...
    ndeleng liyane