Babagan Kita

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Taizhou Lingshida Electric Appliances Co., Ltd. Minangka salah sawijining perusahaan teknologi tinggi wiwitan sing didedikake kanggo riset lan pangembangan drive frekuensi variabel.

Perusahaan wis nglumpukake tim manajemen berkualitas tinggi, tim pangembangan produk tingkat dhuwur lan pengalaman teknis lan bakat pangembangan pasar sing luar biasa.

sing spesialisasine ing pangembangan, produksi lan penjualan "LSD" seri VFD

workshop-2

Sertifikasi Perusahaan

Perusahaan kita wis liwati ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen mutu, sing nyakup produksi lan layanan inverter frekuensi menengah kurang-voltase;

Perusahaan Ilmu lan Teknologi Zhejiang: Perusahaan Teknologi Tinggi Taizhou, kanthi 2 paten panemuan, 40 paten model utilitas;

"Ten Ten Merek VFD ing Cina ";

Kolom "Kualitas" Perjalanan CCTV-Discovery Journey " perusahaan sing disenengi;

certificate-14
certificate-12
certificate-13
certificate-11
certificate-8

Filsafat Bisnis

Slamet kanthi kualitas

Ngembang kanthi reputasi

Sajrone pirang-pirang taun, Lingshida Electric Appliances Co., Ltd., kanthi filosofi bisnis "bisa urip kanthi kualitas, lan dikembangake kanthi reputasi", gumantung karo kekuwatan riset ilmiah lan teknologi lan teknologi konversi frekuensi canggih ing jagad, terus inovasi lan VFD (drive frekuensi variabel) sing sampurna, unit rem, layar sentuh, tampilan teks, PLC, starter alus, lan liya-liyane saka seri LSD lan seri XCD.

workshop-4
workshop-10

Lingshida Electric Appliances Co., Ltd. nduwe sistem pemasaran lengkap lan sistem layanan sawise-penjualan. Kita duwe pusat operasi ing kantor pusat, lan kita uga duwe profesional teknis kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem layanan pandhuan teknis pra-sales lan sawise-sales kanthi 400 hotline gratis tol. 

Saiki, ana kantor langsung, agensi, distributor lan papan perawatan ing kutha-kutha ing saindenging negara. Kanthi para profesional profesional kasebut kanthi pengalaman makarya sing akeh, dheweke bisa ngrampungake instalasi, komisioning, pangopènan lan desain macem-macem VFD.

Lingshida berorientasi pasar, lan langsung ngadhepi para pelanggan kanthi produk sing paling memuaskan lan layanan sing ditambah nilai. Kita nyambut gawe karo para pangguna pabrik lan kanca-kanca saka kabeh bidang area kontrol industri ing kene ing perusahaan kanggo ngobrol babagan pesen VFD kanggo macem-macem industri khusus.

Kabeh kolega ing Lingshida gelem nggawe masa depan sing luwih apik karo kanca-kanca ing industri iki.