Hubungi Kita

Hubungi Kita

APLIKASI LISTHIDA Listrik CO., LTD

Alamat

Wilayah Industri Lianshu, kutha Zeguo, Wenling, Taizhou, Provinsi Zhejiang, China

Telpon

Telp: + 86-0576-89959711
Fax: + 86-0576-89959770
Mob / Wechat: + 86-15858267500

Jam

Senen-Setu: 8 esuk nganti 6 sore
Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita