Economic Vector AC Drive LSD-C7000

Economic Vector AC Drive LSD-C7000

Katrangan singkat:

Seri LSD-C7000 minangka drive vektor vektor ekonomi, sing umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. Seri drive LSD-C7000 nduwe mikroprosesor 32-bit ST (STMicroelectronics). Algoritma lan fungsi dioptimalake nganti paling gedhe. Ac drive semacam iki ora mung njaga fungsi utama seri VFD LSD-B7000, nanging uga nambah sawetara fungsi miturut syarat pelanggan. Logika mesin luwih kuat. Sanalika, kabeh paramèter fungsional diklompokaké kanggo nyuda kesalahan operasi pelanggan nalika ngowahi paramèter, lan nambah operasional drive ac. Volume desain drive ac seri LSD-C7000 umume luwih entheng tinimbang jinis drive drive sing padha ing pasar, sing luwih gampang digunakake para pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Fitur teknis produk LSD-C7000
Fitur teknis produk LSD-C7000

1. Nggunakake CPU khusus 32-bit motor, sing duwe output frekuensi presisi tinggi, lan resolusi nganti 0,01Hz
2. Kasedhiya karo fungsi kontrol PLC lan PID sing gampang.
3. Antarmuka komunikasi RS485 internal, nggunakake protokol kontrol bus MODBUS standar internasional.
4. Kanthi mode kontrol vektor lan mode kontrol V / F, cocog kanggo macem-macem kahanan kerja.
5. Output torsi kanthi kecepatan rendah yaiku 0,2Hz, lan torsi peringkat 150% bisa output nalika wiwitan.
6. Kanthi nyetel voltase otomatis, pelacakan frekuensi diwiwiti nalika mandheg langsung.
7. Kanthi fungsi kontrol multi-kacepetan, frekuensi operator bisa diatur.
8. Kanthi macem-macem fungsi proteksi kesalahan ing kahanan kayata overvoltage, undervoltage, overheating, suhu kurang, overcurrent, overload, kekurangan lan liya-liyane.
9. Kemampuan anti-gangguan sing kuat, bisa gampang ngontrol remot.
10. Kanthi fungsi sinau parameter parameter motor.

Tabel Model
Ukuran instalasi produk
Struktur Produk
Parameter Teknis
Tabel Model

Tingkat voltase

Model

Kapasitas sing Diarani

(KVA)

Saiki output

(A)

Motor sing diadaptasi

Cara tetep

KW

HP

220V phase siji

LSD- C7200-0.75K

0,75

4.8

0,75

1

Dipasang ing tembok

LSD- C7200-1.5K

1.5

7.5

1.5

2

Dipasang ing tembok

LSD- C7200-2.2K

2.2

11

2.2

3

Dipasang ing tembok

LSD- C7200-3.7K

3.7

17.5

3.7

5

Dipasang ing tembok

Telung fase380V

LSD- C7400-0.75K

0,75

2.5

0,75

1

Dipasang ing tembok

LSD- C7400-1.5K

1.5

3.8

1.5

2

Dipasang ing tembok

LSD- C7400-2.2K

2.2

5.1

2.2

3

Dipasang ing tembok

LSD- C7400-3.7K

3.7

9.0

3.7

5

Dipasang ing tembok

LSD- C7400-5.5K

5.5

13

5.5

7.5

Dipasang ing tembok

LSD- C7400-7.5K

7.5

17

7.5

10

Dipasang ing tembok

Ukuran instalasi produk

Product installation size

Spesifikasi model inverter Daya motor dicocogake D (mm) D1 (mm) W (mm) W1 (mm) H (mm) H1 (mm)
LSD-C7200-0.75K 0,75K 150 75 105 93 162 144
LSD-C7200-1.5K 1,5K
LSD-C7200-2.2K 2.2K
LSD-C7400-0.75K 0,75K
LSD-C7400-1.5K 1,5K
LSD-C7400-2.2K 2.2K
LSD-C7400-3.0K 3.0K
LSD-C7400-4.0K 4.0K 150 75 114 103 220 208
LSD-C7400-5.5K 5.5K
LSD-C7400-7.5K 7.5K
Struktur Produk

C7000sizebzimg

Parameter Teknis
kisaran voltase nput AC 200V ± 15% Rentang frekuensi input 50 ~ 60Hz
Rentang voltase output 0V ~ Tegangan input sing dirating Rentang frekuensi output 0,1 ~ 650Hz
Frekuensi operator 1.2KHz ~ 15.0KHz Rentang frekuensi output 4,0 ~ 7,5KW
Modulasi Modulasi PWM gelombang sinus cara komunikasi Komunikasi serial RS-485
mode kontrol Kontrol vektor loop mbukak (SVC), kontrol V / F biasa, kontrol kompensasi torsi V / F
Kontrol inci Torsi dorongan bisa disetel, maksimal 10,0%, torsi wiwitan bisa nganti 150% ing 1,0Hz
Input lan output analog sing bisa diprogram 0 ~ 10V input voltase analog 0 ~ 20mA input arus analog
0 ~ 10V output voltase analog 0 ~ 20mA output arus analog
Input lan output digital Nganti 8 input terminal multi-fungsi, 3 terminal output multi-fungsi
PLC sederhana, fungsi kontrol multi-kacepetan Éling nganti operasi 15-kacepetan liwat PLC internal utawa terminal kontrol
fungsi liyane Ngalih percepatan / deceleration 4 tahap, konter, mandeg darurat eksternal, regulasi voltase otomatis (AVR),
Pelacakan frekuensi, kontrol frekuensi ayunan, rem DC, reset lan restart otomatis, lsp.
Fungsi protèktif Overvoltage, undervoltage, overheating, suhu kurang, overcurrent, overload, instan pelacakan frekuensi kegagalan daya wiwitan, watesan rotasi mbalikke, kunci parameter, input lan output fase, disconnection PID, lsp

Aplikasi Produk

Industri aplikasi produk LSD-C7000:
Pusat pangolahan, peralatan lengkap, mesin plastik, tekstil, percetakan, bahan tembaga, percetakan lan pewarnaan, kemasan, mesin kayu lan industri liyane

singimgnews-1
imgs-2
7e4b5ce2
6b5c49db

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan