FAQ

FAQ

9
1. Apa lead time kanggo conto lan produksi massal?

Sajrone 10 dina kerja kanggo conto lan 30 dina kanggo produksi massal.

2. Kepiye cara supaya pesen produk?

Sepisanan supaya ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan.
Kapindho, Kutipan miturut sarat utawa saran.
Katelu pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi.
Papat Kita ngatur produksi.

3. Kepiye babagan kualitas produk sampeyan?

Bahan baku kita dituku saka pemasok sing berkualitas. Lan kita duwe tim kontrol kualitas sing kuat kanggo njamin kualitas produk. Yen sampeyan duwe masalah karo produk, cukup kirim pesen Hubungi kita. Masalah sampeyan bakal dirampungake sajrone 7 * 24 jam.

4. Suwene apa garansi kualitas produk sampeyan?

Kita nyedhiyakake garansi kualitas pabrik setaun.

5. Kapan sampeyan bisa ngirim pesen sawise mbayar?

Biasane conto sampel: udakara 2-4 dina; Pesenan gedhe 20-30 minggu.

6. Apa aku bisa ngunjungi pabrik lan kantor perusahaan sampeyan?

Mesthi, kapan wae!