Konverter frekuensi jinis umum

Konverter frekuensi jinis umum

  • Vector Universal VFD LSD-B7000

    Vektor Universal VFD LSD-B7000

    Seri LSD-B7000 minangka VFD universal vektor, umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. Ing babagan desain tampilan, dirancang kanthi volume sithik, sing cocog kanggo transportasi lan instalasi. Seri LSD-B7000 VFD nggunakake teknologi desain DSP TI (Texas Instruments) lan nggunakake komponen periferal lan kekuwatan komputasi chip TMS320F28015, saengga VFD iki ora mung nduweni fungsi gubernur kacepetan dhasar, nanging uga duwe macem-macem canggih fungsi algoritma lan kontrol lan fungsi proteksi. Sing nggawe VFD duwe kegunaan sing apik kanggo ngirit energi, nglindhungi, ningkatake level teknologi lan kualitas produk, lan sistem otomatisasi.

  • Economic Vector AC Drive LSD-C7000

    Economic Vector AC Drive LSD-C7000

    Seri LSD-C7000 minangka drive vektor vektor ekonomi, sing umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. Seri drive LSD-C7000 nduwe mikroprosesor 32-bit ST (STMicroelectronics). Algoritma lan fungsi dioptimalake nganti paling gedhe. Ac drive semacam iki ora mung njaga fungsi utama seri VFD LSD-B7000, nanging uga nambah sawetara fungsi miturut syarat pelanggan. Logika mesin luwih kuat. Sanalika, kabeh paramèter fungsional diklompokaké kanggo nyuda kesalahan operasi pelanggan nalika ngowahi paramèter, lan nambah operasional drive ac. Volume desain drive ac seri LSD-C7000 umume luwih entheng tinimbang jinis drive drive sing padha ing pasar, sing luwih gampang digunakake para pelanggan.

  • High-Performance General-Purpose Vector VFD LSD-D7000

    Kinerja Tinggi-Tujuan Umum Vektor VFD LSD-D7000

    Seri LSD-D7000 VFD minangka VFD vektor tujuan umum, umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. LSD-D7000 nggunakake teknologi kontrol vektor performa tinggi, duwe output kecepatan dhuwur lan torsi dhuwur, lan karakteristik dinamis sing apik, kapasitas super overload. Kajaba iku, nambah fungsi sing bisa diprogram pangguna, piranti lunak ngawasi latar mburi, lan fungsi bus komunikasi, ndhukung macem-macem kertu PG. Sanalika, fungsi wiwitan alus VFD ora mung nyuda pengaruh peralatan sing gegandhengan ing jaringan listrik, nanging uga nyuda kerusakan peralatan kasebut dhewe. Bisa digunakake ing macem-macem lapangan kontrol mesin lan peralatan kayata ngirim, ngangkat, ekstrusi, alat mesin, nggawe kertas lan liya-liyane.

  • High-performance General Vector Inverter LSD-G7000

    Kinerja Vektor Umum kinerja dhuwur LSD-G7000

    Seri LSD-G7000 minangka inverter vektor umum kanthi kinerja tinggi, umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. Rangkaian listrik sing dirancang kanggo seri iki yaiku 7.5KW-450KW, sing cocog kanggo para pelanggan nggawe pilihan sing luwih apik ing siji seri. Inverter seri LSD-G7000 nggunakake teknologi desain DSP TI (Texas Instruments) lan nggunakake komponen periferal lan kekuwatan komputasi chip TMS320F28015. Inverter ora mung njaga fungsi utama inverter seri LSD-B7000, nanging uga nambah sawetara fungsi lan ngoptimalake algoritma piranti lunak miturut syarat pelanggan. Konverter frekuensi seri LSD-G7000 duwe fungsi sing kuat, stabilitas dhuwur, lan macem-macem aplikasi.

  • Simple vector frequency converter XCD-E2000

    Konverter frekuensi vektor sederhana XCD-E2000

    Konverter fase siji nganti telung fase yaiku motor induksi kandhang bajing sing ana telung lintang.
    Ngowahi 380V fase tunggal 50Hz (liwat input UV) dadi 380V telung fase (UVW).
    Iki digunakake akeh ing lokomotif listrik 25kV 50Hz kanggo nyopir 150kVA telung fase motor drive tambahan kaya kompresor, blower, pompa…

  • High-performance General Vector Inverter XCD-E5000

    Kinerja Vektor Umum performa tinggi XCD-E5000

    Seri XCD-E5000 minangka VFD vektor umum kinerja tinggi, umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. XCD-E5000 nggunakake teknologi kontrol vektor kinerja tinggi, output kacepetan kanthi cepet lan torsi dhuwur, nduweni karakteristik dinamis sing apik, kapasitas super overload. Iki uga nambah fungsi sing bisa diprogram kanggo pangguna, piranti lunak ngawasi latar mburi, fungsi komunikasi sing ndhukung macem-macem kertu PG, lsp. Fungsi kombinasi kuat, lan kinerja stabil. Bisa digunakake kanggo nyopir macem-macem peralatan produksi otomatis.

  • High Protection Universal Vector Inverter XCD-E7000

    Perlindhungan Vektor Universal Vector Inverter XCD-E7000

    Seri XCD-E7000 minangka inverter frekuensi vektor universal proteksi dhuwur, umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. Tingkat proteksi awak tekan IP65, adaptasi karo macem-macem kahanan operasi sing angel. Inverter seri XCD-E7000 duwe mikroprosesor 32-bit ST (STMicroelectronics), sing dirancang kanthi macem-macem operasi aritmetika lan logika lan fungsi kontrol cerdas. Akurasi frekuensi output yaiku 0,1% -0,01%. Sanalika, link deteksi lan proteksi sing sampurna bisa disetel, saengga bisa digunakake kanthi luwih apik ing sistem otomatis. Kajaba iku, fungsi wiwitan alus ora mung nyuda pengaruh saka peralatan sing ana gandhengane karo jaringan listrik, nanging uga nyuda kerusakan peralatan kasebut dhewe. Seri inverter bisa digunakake ing macem-macem bidang kontrol peralatan mekanik.