Konverter frekuensi cerdas kanggo pompa XCD-H1000

Konverter frekuensi cerdas kanggo pompa XCD-H1000

Katrangan singkat:

Inverter pompa banyu dirancang khusus kanggo tekanan lan kontrol hemat pompa banyu sing terus-terusan
■ PID internal lan piranti lunak hemat energi majeng
■ Bisa entuk fungsi wektu tekanan multi-titik siji kurungan lan wektu siji
■ Efisiensi tinggi lan hemat energi, efek hemat daya udakara 20% ~ 60%
■ Gampang diatur, proteksi aman, kontrol otomatis
■ Nggedhekake umur peralatan, nglindhungi stabilitas jaringan listrik, nyuda nyandhang, lan nyuda tingkat kegagalan
■ Sadhar fungsi wiwitan alus lan rem


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Fitur desain
Fitur fungsi
Fitur desain

1. Penampilan sing alus lan sederhana, modis lan tahan rereget;
2. Nggunakake profil aluminium kanthi kapadhetan tinggi, gampang panas lan bisa diatasi kanthi kuat;
3. Suhu ngontrol kipas kanggo miwiti lan mandheg, tenang lan ngirit energi;
4. Terminal iku intuisi lan gampang dioperasikake;
5. Desain panel integral, operasi intuisi lan trep;
6. Potensiometer disetel ing tengah, sing nggawe simetris lan estetis;
7. Nggunakake kunci silikon sing nggawe pangguna kepenak, lan uga umure dawa kanggo produk;
8. Manipulator dilengkapi antarmuka, sing bisa wareg karo remot kontrol.

Fitur fungsi

1. Gampang dioperasikake lan ora perlu profesional;
2. Deteksi tekanan wektu nyata otomatis diadopsi, pangguna ora prelu debug, peralatan bisa digunakake nalika diaktifake;
3. Ora prelu layanan sawise-sales, panjaluk swara bakal mbantu pangguna mriksa sebab kesalahan;
4. Gampang ngalih macem-macem mode kanthi siji tombol;
5. Nyepetake lan nyepetake wektu gampang diowahi;
6. Modifikasi parameter fungsi gampang dipelajari lan digunakake.

Fungsi

Fungsi profesional
Fungsi kustomisasi opsional
Fungsi profesional

1. Fungsi terminal umum bisa nyukupi kabutuhan dhasar;
2. Pitung PLC sederhana, cocog kanggo kontrol program sing sederhana;
3. PID pasokan banyu lan gas, kanggo nggayuh stabilitas tekanan;
4. sinyal umpan balik voltase pancet saka voltase lan saiki;
5. Perlindhungan lengkap yen liwat voltase, suhu, aliran lan liya-liyane.

Fungsi kustomisasi opsional

1. Fungsi swara: pandhuan teknis mbantu ngatasi masalah;
2. 1000M nirkabel remot kontrol;
3. Mobile App remot kontrol.

Tegangan lan tenaga sing ditrapake

1. Rentang voltase level 110V: 80V-145V, tenaga: 0.1KW, 0.2KW, 0.4KW, 0.6KW, 0.8KW, 1.1KW, 1.5KW, 2.2KW;
2. Rentang voltase level 200V: 160V-260V, tenaga: 0.1KW, 0.2KW, 0.4KW, 0.6KW, 0.8KW, 1.1KW, 1.5KW, 2.2KW;
3. Rentang voltase level 400V: 340V-440V, tenaga: 0.1KW, 0.2KW, 0.4KW, 0.6KW, 0.8KW, 1.1KW, 1.5KW, 2.2KW;

Tabel model
Ukuran instalasi produk
Struktur Produk
Parameter Teknis
Tabel model

Tabel model :

Tingkat voltase

Model

Kapasitas sing Diarani

Saiki output

Motor sing diadaptasi

Cara tetep

(KVA)

(A)

KW

HP

Fase tunggal 220V

XCD-H1200-200W

0,2

1

0,2

0,25

Knapsack

XCD-H1200-300W

0,3

1.6

0,3

0,33

Knapsack

XCD-H1200-400W

0,4

2.5

0,4

0,5

Knapsack

XCD-H1200-600W

0,6

3.5

0,6

0,75

Knapsack

XCD-H1200-800W

0,8

4.5

0,8

1

Knapsack

Ukuran instalasi produk
h1000
Model inverter
spesifikasi
Tegangan input D (mm) D1 (mm) L (mm) L1 (mm) E (mm) K (mm) Sekrup
spesifikasi
XCD-H1200-0.2K-0.8K 220V 95 140 57 23.5 163.3 67.6 M4
Struktur Produk

H1000bz1

Parameter Teknis

Rentang voltase input

220V ± 15%

Rentang frekuensi input

50 ~ 60Hz

Rentang voltase output

0V ~ Tegangan input sing dirating

Rentang frekuensi output

0 ~ 120Hz

Frekuensi operator

4K ~ 16.0KHz

Kisaran daya

0,2 ~ 0,8KW

Kapasitas kakehan

120% dirating saiki 120 detik 150% dirating saiki 5 detik

Input analog sing bisa diprogram

0 ~ 5VAnput voltase analog

Input digital

Input sinyal ngalih 1 arah

Aplikasi Produk

Acara utama acara inverter pompa banyu :
1. Banyu domestik kanggo bangunan dhuwur, komunitas perumahan lan pedesaan lan pedesaan;
2. Maneka industri butuh banyu kontrol tekanan sing tetep, sirkulasi banyu adhem, sirkulasi banyu jaringan pemanas, pasokan banyu ketel, lsp;
3. Sistem pendingin udara pusat;
4. Sistem penekanan banyu;
5. Irigasi lahan pertanian, perawatan limbah, air mancur gawean;
6. Macem-macem sistem kontrol tekanan konstan cairan.

singimgnews (1)
singimgnews (3)
3
singimgnews (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan