Kabar

Kabar

  • Ilmu pangopènan inverter: apa proteksi suhu sing luwih dhuwur?

    Ilmu pangopènan inverter: apa proteksi suhu sing luwih dhuwur?

    Nalika kita ndandani konverter frekuensi (VFD), kita nemokake manawa fungsi proteksi suhu minangka syarat sing penting kanggo njamin operasi VFD sing stabil.Dina iki, ayo ngomong babagan kesalahan VFD umum lan solusi.Topik dina iki yaiku "proteksi suhu ...
    Waca liyane
  • Apa owah-owahan konverter frekuensi sing digawa menyang industri otomasi industri ringan China?

    Apa owah-owahan konverter frekuensi sing digawa menyang industri otomasi industri ringan China?

    Ing taun-taun pungkasan, ekonomi China wis berkembang kanthi cepet, kanthi dhukungan pemerintah sing kuwat, utamane pangembangan industri ringan nduweni peran penting kanggo ningkatake ekonomi nasional.Industri ringan nuduhake industri sing nyedhiyakake barang-barang konsumen, biasane sekunder ing ...
    Waca liyane
  • Getaran teknologi konversi frekuensi lan alasan produksi swara lan cara perawatan sing cocog

    Getaran teknologi konversi frekuensi lan alasan produksi swara lan cara perawatan sing cocog

    High-kinerja Umum Vector Inverter LSD-G7000 (VFD) bakal duwe sawetara masalah ing proses apa, kayata geter lan gangguan, kang masalah umum saka VFD ing karya.Dadi, apa sing nyebabake geter lan gangguan ing VFD?Apa solusi kanggo masalah kasebut?Ing ngisor iki introduksi rinci ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti apa sing kudu digatekake babagan panggunaan inverter?

    Apa sampeyan ngerti apa sing kudu digatekake babagan panggunaan inverter?

    Operasi saka Vector Universal VFD LSD-B7000 ing bakal sak nggunakake ora mung bakal gagal kanggo nindakake fungsi banget, nanging uga bisa nimbulaké karusakan kanggo inverter lan peralatan, lan bisa nimbulaké gangguan.Mulane, prakara ing ngisor iki kudu digatekake sajrone nggunakake.Inverter kasebut ...
    Waca liyane
  • Apa papat indra umum kanggo operasi normal konverter frekuensi?

    Apa papat indra umum kanggo operasi normal konverter frekuensi?

    Kanthi paningkatan otomatisasi industri, konverter frekuensi wis akeh digunakake.Kayata beban kondisioner hawa, beban crusher, beban calciner kiln gedhe, beban kompresor, beban rolling mill, beban konverter, beban hoist, beban meja roller, lan liya-liyane. Senajan inverter nduweni anti-i apik ...
    Waca liyane
  • Apa kaluwihan lan aplikasi kontrol vektor inverter?

    Apa kaluwihan lan aplikasi kontrol vektor inverter?

    1. Kaluwihan saka sistem kontrol vektor: Dinamis "kacepetan respon motor DC diwatesi dening rectification, dhuwur banget di / dt ora diijini.Motor asinkron mung diwatesi kanthi kapasitas Inverter Vektor Umum LSD-G7000 kanthi kinerja dhuwur, pirang-pirang arus sing dipeksa bisa digayuh ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane inverter vektor lan inverter umum?

    Apa bedane antarane inverter vektor lan inverter umum?

    Konverter frekuensi minangka jinis sistem drive kacepetan sing bisa diatur.Iki nggunakake teknologi drive frekuensi variabel kanggo ngganti frekuensi lan amplitudo voltase operasi motor AC supaya bisa ngontrol kacepetan lan torsi motor AC kanthi lancar.Sing paling umum yaiku AC / sing duwe input AC ...
    Waca liyane
  • Inverter frekuensi kontrol vektor

    Inverter frekuensi kontrol vektor

    Input Fase Tunggal/Telung Fase Output Tiga Fase sing diwenehake dening fungsi kontrol vektor terpadu pabrik kita.Inverter iki bisa terus mlaku sanajan sumber daya mati sawetara detik, fitur anyar iki ngidini motor mlaku kanthi otomatis ing lingkungan sumber daya listrik sing ora stabil, ...
    Waca liyane
  • Frekuensi inverter aplikasi khas

    Ing pirang-pirang pembangkit listrik China, kipas tungku boiler sing diinduksi biasane mlaku kanthi kecepatan konstan kanthi frekuensi daya.A energi massive lagi boroske ing proses nyetel jumlah angin liwat katup.Generator 200WM biasane nganggo cukur puncak, kanthi lembah-kanggo-pe...
    Waca liyane
  • LINGSHIDA nuduhake aplikasi inverter vektor ing eskalator!

    Teknologi inverter vektor adhedhasar teori sumbu DQ.Ide dhasare yaiku ngurai arus motor dadi arus sumbu D lan arus sumbu Q.Arus sumbu D yaiku arus eksitasi lan arus sumbu Q minangka arus torsi.Iki bisa misahake kontrol curr eksitasi ...
    Waca liyane
  • LINGSHIDA nuduhake kesalahan umum babagan drive-frekuensi variabel

    Kanthi pangembangan ekonomi sosial negaraku, konverter frekuensi wis akeh digunakake ing industri otomatisasi utama, lan duwe peran penting kanggo nyepetake pangembangan industri otomatisasi.Nanging konverter frekuensi minangka komponen elektronik, lan sawetara kesalahan ...
    Waca liyane
  • Produsen inverter ngandhani 5 bagean utama inverter sing kudu diganti kanthi rutin!

    Inverter frekuensi kasusun saka akeh bagean elektronik, lan panggantos bagean sing gegandhengan karo panggunaan lan pangopènan.Mulane, kanggo nyegah pangopènan, 5 bagean utama ing ngisor iki kudu diganti kanthi rutin.Ayo sinau luwih lengkap babagan pabrikan inverter ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2