Adaptasi merek inverter sing beda karo lingkungan

Adaptasi merek inverter sing beda karo lingkungan

1. Kemampuan adaptasi karo fluktuasi voltase ing jaringan listrik

Nalika motor ing bis diwiwiti kanthi klompok lan unit motor luwih gedhe ing bis diwiwiti, pengaruhe ing operasi konverter frekuensi gegandhengan karo paramèter kisaran fluktuasi voltase input sing diidini konverter frekuensi. Kanggo peralatan listrik termal, yen voltase bis mudhun 30%, mesin kudu ora mandheg.

Kajaba iku, sawise gagal listrik cepet saka voltase bis sing disebabake dening bis, inverter kudu duwe fungsi nerusake utawa nerusake operasi (sawetara pabrikan merek inverter ngarani "fungsi restart of loss voltase"), yaiku nalika voltase bis cepet-cepet Yen mudhun utawa ilang (kayata ngoper ora disengaja), konverter frekuensi ora bakal nyepetake utawa nyebabake sistem motor bisa mlaku kanthi inersional; nalika voltase bis bali dadi normal, konverter frekuensi bisa nyetel output kanthi bener miturut kecepatan motor sing dijupuk, banjur seret motor supaya bisa mlaku maneh.

imgs (2)
imgs (1)

2. Kemampuan kanggo adaptasi karo lingkungan ing situs

Umume inverter voltase dipasang ing cedhak mesin tambahan ing situs, lan akeh bledug. Debu sing mlebu kabinet inverter bakal nyebabake lapisan insulasi ngeculake utawa rusak lan ngrusak komponen elektronik; filter debu-bukti kasebut bakal nyebabake disipasi panas kabinet sing kurang gampang, sing bisa nyebabake kegagalan panas banget lan kerusakan modul daya. Sawetara pabrikan ngrancang saringan udara supaya bisa dicopot lan resik sajrone operasi kanggo nggampangake pangopènan. Ing wilayah sing suhu dhuwur lan asor dhuwur ing sisih kidul, produk sing ora mbutuhake suhu lan asor lingkungan sing dhuwur lan kenaikan suhu sistem sing cukup sithik kudu dipilih supaya operasi sing aman lan stabil.


Wektu kiriman: Mei-10-2021