Cara nindakake pangopènan lan pangopènan saben dina inverter

Cara nindakake pangopènan lan pangopènan saben dina inverter

newsimg (2)

Kanggo produk mekanik, sawise nggunakake, dibutuhake sawetara perawatan lan perawatan, supaya bisa digunakake kanthi apik ing tembe mburine. Dina iki, Taizhou Lingshida Electric Co., Ltd. bakal ngenalake cara nindakake pangopènan lan pangopènan konverter frekuensi domestik saben dinane.

Ana akeh panyebab potensial kegagalan inverter, kalebu faktor eksternal lan alasane dhewe. Suhu lingkungan, asor, bledug lan geter minangka faktor ora langsung, lan penuaan peralatan internal minangka panyebab langsung kegagalan. Kanggo nyuda tingkat kegagalan mesin inverter, kudu njaga pangopènan rutin lan perawatan rutin ing inverter.
Nalika nindakake pangopènan inverter domestik saben dinane, luwih dhisik kudu mriksa manawa lingkungan kerja inverter cocog karo persyaratan, priksa manawa motor bisa digunakake kanthi normal, priksa asor, suhu, bledug, lan kebocoran banyu saka inverter, lan mriksa mlebu lan metu saka inverter. Saiki lan voltase. Motor kasebut ana ing kisaran normal.

Kapindho, rungokake. Rungokake apa ana swara ora normal ing swara mlaku saka inverter, lan apa ana swara swara nalika mlaku ing motor. Amarga bledug kertas, serbuk gergaji lan lebu liyane bakal mlebu ing inverter, partikel-partikel sing apik bakal tetep ana ing radiator, mula mung liwat perawatan rutin, kondisi operasi internal inverter bisa dioptimalake. Tutul maneh. Tutul kahanan geter lan dadi panas saka inverter lan motor nganggo tangan sampeyan kanggo ndeleng manawa ana kelainan lan suhu omah inverter normal.

Sawise diopeni. Priksa manawa tumindak sirkuit proteksi ditindakake kanthi nyata, nyuda kedadeyan prilaku sing ora normal, lan nindakake tugas pangopènan rutin, lan digunakake kanthi kombinasi agen pembersih khusus kanggo mesthekake operasi normal inverter lan nambah umur layanane.


Wektu kiriman: Mei-10-2021