Konverter frekuensi vektor sederhana XCD-E2000

Konverter frekuensi vektor sederhana XCD-E2000

Katrangan singkat:

Konverter fase siji nganti telung fase yaiku motor induksi kandhang bajing sing ana telung lintang.
Ngowahi 380V fase tunggal 50Hz (liwat input UV) dadi 380V telung fase (UVW).
Iki digunakake akeh ing lokomotif listrik 25kV 50Hz kanggo nyopir 150kVA telung fase motor drive tambahan kaya kompresor, blower, pompa…


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Fitur desain
Fitur fungsi
Fitur desain

1. Penampilan sing alus lan sederhana, modis lan tahan rereget;
2. Nggunakake profil aluminium kanthi kapadhetan tinggi, gampang panas lan bisa diatasi kanthi kuat;
3. Suhu ngontrol kipas kanggo miwiti lan mandheg, tenang lan ngirit energi;
4. Terminal iku intuisi lan gampang dioperasikake;
5. Desain panel integral, operasi intuisi lan trep;
6. Potensiometer disetel ing tengah, sing nggawe simetris lan estetis;
7. Nggunakake kunci silikon sing nggawe pangguna kepenak, lan uga umure dawa kanggo produk;
8. Manipulator dilengkapi antarmuka, sing bisa wareg karo remot kontrol.

Fitur fungsi

1. Gampang dioperasikake lan ora perlu profesional;
2. Deteksi tekanan wektu nyata otomatis diadopsi, pangguna ora prelu debug, peralatan bisa digunakake nalika diaktifake;
3. Ora prelu layanan sawise-sales, panjaluk swara bakal mbantu pangguna mriksa sebab kesalahan;
4. Gampang ngalih macem-macem mode kanthi siji tombol;
5. Nyepetake lan nyepetake wektu gampang diowahi;
6. Modifikasi parameter fungsi gampang dipelajari lan digunakake.

Fungsi

Fungsi profesional
Fungsi kustomisasi opsional
Fungsi profesional

1. Fungsi terminal umum bisa nyukupi kabutuhan dhasar;
2. Pitung PLC sederhana, cocog kanggo kontrol program sing sederhana;
3. PID pasokan banyu lan gas, kanggo nggayuh stabilitas tekanan;
4. sinyal umpan balik voltase pancet saka voltase lan saiki;
5. Perlindhungan lengkap yen liwat voltase, suhu, aliran lan liya-liyane.

Fungsi kustomisasi opsional

1. Fungsi swara: pandhuan teknis mbantu ngatasi masalah;
2. 1000M nirkabel remot kontrol;
3. Mobile App remot kontrol.

Tegangan lan tenaga sing ditrapake

1. Rentang voltase level 110V: 80v-145v, tenaga: 0.4KW, 0.75KW, 1.5KW, 2.2KW;
2. Rentang voltase level 200V: 160V-260V, tenaga: 0.4KW, 0.75KW, 1.5KW;
3. Rentang voltase level 400V: 340V-440V, tenaga: 0.4KW, 0.75KW, 1.5KW, 2.2KW

Tabel model
Ukuran instalasi produk
Struktur Produk
Parameter Teknis
Tabel model

Tingkat voltase

Model

Kapasitas sing Diarani

Saiki output

Motor sing diadaptasi

Cara tetep

(KVA)

(A)

KW

HP

Tahap siji 110V

XCD-E2100-0.4K

0,4

4.5

0,4

0,5

Dipasang ing tembok

XCD-E2100-0.75K

0,75

8.2

0,75

1

Dipasang ing tembok

Fase tunggal 220V

XCD-E2200-0.4K

0,4

2.5

0,4

0,5

Dipasang ing tembok

XCD-E2200-0.75K

0,75

4.8

0,75

1

Dipasang ing tembok

XCD-E2200-1.5K

1.5

7.5

1.5

2

Dipasang ing tembok

Telung tahap 380V

XCD-E2400-0.4K

0,4

1.4

0,4

0,5

Dipasang ing tembok

XCD-E2400-0.75K

0,75

2.8

0,75

1

Dipasang ing tembok

XCD-E2400-1.5K

1.5

3.8

1.5

2

Dipasang ing tembok

XCD-E2400-2.2K

2.2

5

2.2

3

Dipasang ing tembok

Ukuran instalasi produk
E2000
Model inverter
spesifikasi
Tegangan input D (mm) D1 (mm) L (mm) L1 (mm) K (mm) Sekrup
spesifikasi
XCD-E2200-0.4K-1.5K 220V 87.1 94.1 162 170 123.9 M4
XCD-E2400-0.4K-2.2K 380V 87.1 94.1 162 170 123.9 M4
Struktur Produk

E2000size

Parameter Teknis

Rentang voltase input

110V / 220V / 380V ± 15%

Rentang frekuensi input

50 ~ 60Hz

Rentang voltase output

0Vvoltase input dirating

Rentang frekuensi output

0 ~ 400Hz

Frekuensi operator

4K ~ 16.0KHz

Kisaran daya

0,4 ~ 2.2KW

Kapasitas kakehan

120% dirating saiki 120 detik 150% dirating saiki 5 detik

Input analog sing bisa diprogram

0 ~ 10V input voltase analog 4 ~ 20mA input arus analog

Input lan output digital

Input terminal multi-fungsi 3 arah

1 output kolektor sing bisa diprogram, 1 output relay sing bisa diprogram

PLC sederhana, fungsi kontrol multi-kacepetan

8 kontrol kacepetan tataran

Aplikasi Produk

Lingkup aplikasi :
1. Beban jinis pompa
2. Beban jinis kipas
3. Beban jinis pabrik muter
4. mbukak jinis hoist
5. Beban jinis konverter
6. Roller jinis tabel mbukak
7. Beban jinis kendaraan transportasi
Inverter frekuensi entuk pangsa pasar maksimum amarga panggunaan lengkap ing kabeh jinis industri lan motor induksi kanggo nggayuh kacepetan operasi. Miturut aplikasi, inverter sing digunakake kanggo pompa entuk pangsa pasar maksimal. Inverter daya dhuwur ditrapake ing industri abot kayata minyak & gas, logam & penambangan, pembangkit listrik, semen, kertas, energi angin, banyu & banyu limbah, lan segara. Iki kalebu investasi modal lan infrastruktur sing gedhe, nanging nawakake penghematan lan pengurangan konsumsi listrik.

singimgnews (1)
imgs (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan