Konverter frekuensi khusus kanggo alat mesin CNC

Konverter frekuensi khusus kanggo alat mesin CNC

  • Special Frequency Converter For CNC Machine Tools LSD-S7000

    Konverter Frekuensi Khusus Kanggo Alat Mesin CNC LSD-S7000

    Seri LSD-S7000 minangka konverter frekuensi khusus kanggo alat mesin CNC, sing umume digunakake ing alat mesin CNC lan peralatan sing gegandhengan. Program kasebut nyetel paramèter khusus kanggo nyuda operasi manual lan dadi luwih gampang digunakake. Konverter frekuensi utamane duwe karakteristik ing ngisor iki: torsi frekuensi rendah gedhe lan output stabil; kontrol vektor kinerja dhuwur; tanggap dinamis torsi cepet, kacepetan stabil lan akurasi dhuwur; respon cepet kanggo deceleration and stop, lan kemampuan anti-gangguan sing kuat. Sawise nggunakake konverter frekuensi seri LSD-S7000, struktur mekanik rumit asli kayata transmisi gir alat mesin bisa disederhanakake, lan nambah derajat otomatisasi. Kajaba iku, mesin bisa nyedhiyakake proteksi kakehan 100% -150%, frekuensi output maksimal bisa nganti 400Hz, sing bisa memenuhi persyaratan alat mesin.