Konverter frekuensi khusus kanggo pompa banyu

Konverter frekuensi khusus kanggo pompa banyu

  • Intelligent frequency converter for pump XCD-H1000

    Konverter frekuensi cerdas kanggo pompa XCD-H1000

    Inverter pompa banyu dirancang khusus kanggo tekanan lan kontrol hemat pompa banyu sing terus-terusan
    ■ PID internal lan piranti lunak hemat energi majeng
    ■ Bisa entuk fungsi wektu tekanan multi-titik siji kurungan lan wektu siji
    ■ Efisiensi tinggi lan hemat energi, efek hemat daya udakara 20% ~ 60%
    ■ Gampang diatur, proteksi aman, kontrol otomatis
    ■ Nggedhekake umur peralatan, nglindhungi stabilitas jaringan listrik, nyuda nyandhang, lan nyuda tingkat kegagalan
    ■ Sadhar fungsi wiwitan alus lan rem

  • Single-phase input pump inverter XCD-H2000

    Inverter pompa input fase siji XCD-H2000

    Inverter pompa input fase siji XCD-H2000
    Iki minangka perusahaan anyar produk pasokan banyu perlindungan ultra-tinggi sing cerdas lan integral. Awak produk tahan debu lan anti banyu. Bisa diinstal ing kothak simpang macem-macem merek motor motor lan bisa disambungake karo macem-macem jinis sinyal sensor. Sistem iki gampang dioperasikake, lan nduweni reliabilitas sing apik, swara sithik lan kinerja sing unggul. Bisa entuk kontrol multi-pompa pompa utama lan tambahan.

  • Special Knapsack Frequency Converter For Water Pump XCD-H3000

    Konverter Frekuensi Knapsack Khusus Kanggo Pompa Banyu XCD-H3000

    Seri XCD-H3000 minangka konverter frekuensi knapsack khusus kanggo pompa banyu, sing umume digunakake ing acara peralatan sing mbutuhake fungsi tekanan konstan otomatis (kayata penggemar, pompa banyu, lsp). Inverter uga dirancang kanthi basis universal sing khusus. Kanthi basis kasebut, bisa diinstal kanthi gampang ing macem-macem piranti, sing nyuda masalah instalasi klien. Algoritma PID internal lan hemat energi majeng bisa ngirit energi kanthi efek hemat daya 20% ~ 60% (gumantung saka panggunaan tartamtu). Miwiti alus lan mandeg alus bisa ngilangi efek palu banyu, nyuda torsi rata-rata lan nyandhang ing poros motor, saéngga nyuda jumlah pangopènan lan pangopènan, lan ningkatake umur peralatan kasebut.

  • Single-Phase/Three-Phase Input Three-Phase Output VFD XCD-H5000

    Input Single-Tahap / Tiga-Tahap Output Tiga-Tahap VFD XCD-H5000

    Input siji-phase / telung fase output telung fase VFD XCD-H5000
    VFD ngganti voltase output, frekuensi lan gedhene supaya beda-beda nyepetake, tenaga, lan torsi motor induksi sing gegandhengan, supaya bisa memenuhi kahanan momotan.

  • High Protection Special Frequency Converter For Water Pump XCD-H7000

    Konverter Frekuensi Khusus Perlindhungan Dhuwur Kanggo Pompa Banyu XCD-H7000

    Seri XCD-H7000 minangka konverter frekuensi khusus proteksi dhuwur kanggo pompa banyu, sing umume digunakake ing acara peralatan sing mbutuhake fungsi tekanan konstan otomatis (kayata kipas, pompa banyu, lsp). Tingkat proteksi awak tekan IP65 lan cocog kanggo macem-macem kahanan kerja keras. Sawise peralatan sing gegandhengan dilengkapi seri inverter lan atur tekanan sing dibutuhake. Yen tekanan ngluwihi angka sing disetel, mesin inverter bakal mulai mudhun dadi tekanan tetep ing kisaran sing disetel. Inverter bakal ngontrol kompresor udara utawa motor pompa banyu kanthi otomatis nyetel kacepetan, peralatan sing digunakake bisa entuk efek hemat energi paling apik ing kahanan tekanan sing biasane ora diganti. Yen mlaku kanthi nilai tekanan sing wis suwe, otomatis bakal mandheg, lan otomatis uga bakal diwiwiti nalika tekanan luwih murah tinimbang ambang wates ngisor sing ditemtokake, sing nyederhanakake operasi manungsa.