Vektor Universal VFD LSD-B7000

Vektor Universal VFD LSD-B7000

Katrangan singkat:

Seri LSD-B7000 minangka VFD universal vektor, umume digunakake kanggo ngontrol lan nyetel kacepetan motor asinkron AC telung tahap. Ing babagan desain tampilan, dirancang kanthi volume sithik, sing cocog kanggo transportasi lan instalasi. Seri LSD-B7000 VFD nggunakake teknologi desain DSP TI (Texas Instruments) lan nggunakake komponen periferal lan kekuwatan komputasi chip TMS320F28015, saengga VFD iki ora mung nduweni fungsi gubernur kacepetan dhasar, nanging uga duwe macem-macem canggih fungsi algoritma lan kontrol lan fungsi proteksi. Sing nggawe VFD duwe kegunaan sing apik kanggo ngirit energi, nglindhungi, ningkatake level teknologi lan kualitas produk, lan sistem otomatisasi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Fitur teknis produk LSD-B7000
Fitur teknis produk LSD-B7000

1. Nggunakake CPU khusus 32-bit motor, sing duwe output frekuensi presisi tinggi, lan resolusi nganti 0,01Hz.
2. Kasedhiya karo fungsi kontrol PLC lan PID sing gampang.
3. Antarmuka komunikasi RS485 internal, nggunakake protokol kontrol bus MODBUS standar internasional.
4. Kanthi mode kontrol vektor lan mode kontrol V / F, cocog kanggo macem-macem kahanan kerja.
5. Output torsi kanthi kecepatan rendah yaiku 0,2Hz, lan torsi peringkat 150% bisa output nalika wiwitan.
6. Kanthi nyetel voltase otomatis, pelacakan frekuensi diwiwiti nalika mandheg langsung.
7. Kanthi fungsi kontrol multi-kacepetan, frekuensi operator bisa diatur.
8. Kanthi macem-macem fungsi proteksi kesalahan ing kahanan kayata overvoltage, undervoltage, overheating, suhu kurang, overcurrent, overload, kekurangan lan liya-liyane.
9. Kemampuan anti-gangguan sing kuat, bisa gampang ngontrol remot.
10. Kanthi fungsi sinau parameter parameter motor.

Tabel Model
Ukuran instalasi produk
Struktur Produk
Parameter Teknis
Tabel Model
Tingkat voltase Model Kapasitas sing Diarani Saiki output Motor sing diadaptasi Cara tetep
 (KVA) (A) KW HP
220V phase siji LSD- B7200-0.75K 0,75 4.8 0,75 1 Dipasang ing tembok
LSD- B7200-1.5K 1.5 7.5 1.5 2 Dipasang ing tembok
LSD- B7200-2.2K 2.2 11 2.2 3 Dipasang ing tembok
LSD- B7200-3.7K 3.7 17.5 3.7 5 Dipasang ing tembok
Telung tahap 380V LSD- B7400-0.75K 0,75 2.5 0,75 1 Dipasang ing tembok
LSD- B7400-1.5K 1.5 3.8 1.5 2 Dipasang ing tembok
LSD- B7400-2.2K 2.2 5.1 2.2 3 Dipasang ing tembok
LSD- B7400-3.7K 3.7 9 3.7 5 Dipasang ing tembok
LSD- B7400-4.0K 4 10 4 5 Dipasang ing tembok
LSD- B7400-5.5K 5.5 13 5.5 7.5 Dipasang ing tembok
LSD- B7400-7.5K 7.5 17 7.5 10 Dipasang ing tembok
Ukuran instalasi produk
b7000size

Spesifikasi model inverter

Daya motor dicocogake

D (mm)

D1 (mm)

W (mm)

W1 (mm)

H (mm)

H1 (mm)

LSD-B7200-0.75K

0,75K

165

65

125

113

175

162

LSD-B7200-1.5K

1,5K

LSD-B7400-0.75K

0,75K

LSD-B7400-1.5K

1,5K

LSD-B7400-2.2K

2.2K

LSD-B7400-3.7K

3.7K

LSD-B7200-2.2K

2.2K

180

70

150

135

221

210

LSD-B7200-3.7K

3.7K

LSD-B7400-4.0K

4.0K

LSD-B7400-5.5K

5.5K

LSD-B7400-7.5K

7.5K

Struktur Produk

b7000Structure

Parameter Teknis

Rentang voltase input

AC 200V / 400V ± 15%

Rentang frekuensi input

50 ~ 60Hz

Rentang voltase output

0V ~ Tegangan input sing dirating

Rentang frekuensi output

0,1 ~ 400Hz

Frekuensi operator

1.2KHz ~ 15.0KHz

Rentang frekuensi output

0,4 ~ 7,5KW

Modulasi

Modulasi PWM gelombang sinus

cara komunikasi

Komunikasi serial RS-485

mode kontrol

Kontrol vektor loop mbukak (SVC), kontrol V / F biasa, kontrol kompensasi torsi V / F

Kontrol inci

Torsi dorongan bisa disetel, maksimal 10,0%, torsi wiwitan bisa nganti 150% ing 1,0Hz

Input lan output analog sing bisa diprogram

0 ~ 10V input voltase analog 0 ~ 20mA input arus analog
0 ~ 10V output voltase analog 0 ~ 20mA output arus analog

Input lan output digital

Nganti 8 input terminal multi-fungsi, 3 terminal output multi-fungsi

PLC sederhana, fungsi kontrol multi-kacepetan

Éling nganti operasi 15-kacepetan liwat PLC internal utawa terminal kontrol

fungsi liyane

Ngalih percepatan / deceleration 4 tahap, konter, mandeg darurat eksternal, regulasi voltase otomatis (AVR),
Pelacakan frekuensi, kontrol frekuensi ayunan, rem DC, reset lan restart otomatis, lsp.

Input lan output digital

Nganti 10 input terminal multi-fungsi, 1 output pulsa kanthi kecepatan dhuwur

Fungsi protèktif

Overvoltage, undervoltage, overheating, suhu kurang, overcurrent, overload, instan pelacakan frekuensi kegagalan daya wiwitan, watesan rotasi mbalikke, kunci parameter, input lan output fase, disconnection PID, lsp

Aplikasi Produk

Industri aplikasi produk LSD-B7000:
Pusat pangolahan, peralatan lengkap, mesin plastik, tekstil, percetakan, bahan tembaga, percetakan lan pewarnaan, kemasan, mesin kayu lan industri liyane

singimgnews-1
imgs-2
7e4b5ce2
6b5c49db

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan